Системи очищення повітря TRION Україна. Електростатичний фільтр, патронний фільтр, картриджні фільтри.

Поиск

Перейти до змісту

Виставки за участю компанії TRION в 2013 році.

Виставки

Виставки 2013

Київ "Аква-Терм" + "Кул Кліма" 2013
15-а міжнародна виставка "Аква-Терм" включаючи салон "Кул Кліма" - виставку систем опалення, вентиляції, кондиціонування, санітарного обладнання та технологій з енергозбереженню пройде 14 - 17 травня 2013 року в Києві.
Адреса: Міжнародний виставковий центр, Броварський пр-т, 15 (метро Лівобережна)
 
Наша експозиція буде знаходитися в павільйоні № 3, стенд № 3/D2-8.

Виставка "Аква-Терм Київ" довгі роки тримає марку найбільшої і найавторитетнішої події ринку інженерного устаткування в Україні. З року в рік відвідувачі виставки "Аква-Терм" мають можливість налагодити контакти з усіма лідерами кліматичного ринку України, ознайомитися з новинками та порівняти технологічні характеристики всіх представлених в галузі брендів.
Сайт виставки www.aqua-therm.kiev.ua

Отримати безкоштовне електронне запрошення (on-line реєстрація) можна
тут

.......................................................................................................................................................................................................................

Київ "Клімат ЕКСПО" + "Промисловий Холод" 2013
З 26 лютого по 1 березня 2013 року в Києві в столичному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" пройшла друга в Україні спеціалізована виставка кліматичного обладнання "Клімат ЕКСПО", у якій брала участь компанія TRION та виставка "Промисловий холод" 2013.
Ці виставки стали місцем зустрічі виробників, дистриб'юторів і споживачів систем очищення повітря, вентиляції, кондиціювання та холодопостачання.
Виставка Клімат ЕКСПО це унікальне бізнес-середовище для залучення нових клієнтів і налагодження ділових контактів. Професіонали з усіх куточків країни змогли ознайомитися з новинками, дізнатися останні новини ринку, обмінятися досвідом.
На стенді компанії TRION були представлені найпопулярніші моделі електростатичних очисників повітря і механічних промислових фільтрів.
Сайт виставки www.climate.euroindex.ua


Під-меню:


Повернутися до змісту | Повернутися до головного меню